Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Rooting Sabotage Forced « Rooting « Duyurular « Göstermiş Olduğunuz İlgiye Teşekkür Ederim..
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Göstermiş Olduğunuz İlgiye Teşekkür Ederim..
Cevaplar 0
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 101
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Göstermiş Olduğunuz İlgiye Teşekkür Ederim..  (Okunma Sayısı 101 defa)
delidolu
Mareşal
*

Üye No : 1
     Konu : 237
Karma +13/-1
Site
« : 02 Mart 2010, 14:08:13 »

S.a dostlar...
sitemizin ve gurubumuzun yapmış olduğu başarılar neticesinde içinde bulunduğu ortam can sıkıcı olup, aktifliğimizin hepsi gitmiş durumdadır. önemli olan bu site üzerinde yaptığımız operasyonlar değildir. ben yaptığım operasyonları yayınladığım taktirde site aktif olacaksa hiç olmasın daha iyi.. biliyorum herkezin meşgul olduğu bir düzeni var. bu neden den dolayı kimseden bir beklentim yok. Yeni bir gurup kurarak daha istikrarlı çalışmalara imza atmak için çıktığımız bu yolda sanırım yalnız kaldık. Yalnız kaldık diyorum çünkü gördüğünüz gibi sitemize son bir haftadır sayılı kişilerin yanı sıra botlar giriyor. Şunu belirteyim, burada rsf için gecesini gündüzünü bir birine katan çok kişide emektar var.. hiç birine sözüm yok. yaptıklarından dolayı herkeze teşekkürlerimi sunarım. Milletin rsf de hiç icraat yok dediğini duyar gibiyim. Kimse kimin neyaşadığını bilemez. emin olun icraatlerimiz oluyor ama yaşadıklarımız yüzünden gün yüzüne çıkartma imkanımız olmuyor. Şu zamana kadar bir çok riskli iş yaptım bundan sonraki riskler daha kötü sonuçlar doğurabilir. Yani anlayacağınız çekirge durumu.

hedeflediğim gurubu yeniden aktif edebilseydim, yapacağımız icraatler risk ortamından çıkacak, yaptıklarımız iyi ses getirecekti. ama olmuyor.. her istediğimiz bizim düşüncelerimizle gerçekleşmiyor. iyi bir gurup düşüncelerinin faaliyete geçmesi çok zor bir ihtimal hesabı olarak önüme geliyor. Ben tek başıma çok şey yaptım, ama hiç bir zaman zaferi tek başıma yaşamadım. bundan dolayı tek başıma devam edebilirim sorun olmaz ama  zaferi yaşamak için bir gurubumun olması gerekmektedir.

Rsf nin şu an ki durumu yapmış olduğu başarılara gölge düşürdüğünden dolayı tüm domainleri (rootingforced.net, rootingforced.org, rootingforced.com, rootingforced.tk) deaktif yapıp yayın hayatına kapalı indexi ile devam edecektir. Eğerki taleplisi çıkarsa 4 domainide elimden çıkartacağım.. Bu şekilde canımı yakacaksa, bir başkası faydalansın daha iyi..

Bu yazımı okuyanların ve beni az da olsa tanıyanların ne demek istediğimi anladığını biliyorum.
Benim yanımda ve benimle görev alan rsf gönüllülerine teşekkürlerimi sunarım. beni yanlış anlamasın kimse,ben ne pes ediyorum, nede neti bırakıyorum..

Allah'a emanet olun.

Rooting Sabotage Forced
www.rootingforced.org | www.rootingforced.com |www.rootingforced.tk | www.rootingforced.net

Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir