Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Rooting Sabotage Forced « Rooting « Duyurular « Dostlar,şimdilik hoşçakalın
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Dostlar,şimdilik hoşçakalın
Cevaplar 3
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 147
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Dostlar,şimdilik hoşçakalın  (Okunma Sayısı 147 defa)
HeDgEs
Tuğgeneral
*

Üye No : 19
     Konu : 153
O ŞİMDİ ASKER (Piyade Onbaşı)
Karma +9/-1
Site
« : 12 Şubat 2010, 21:26:48 »

Selam dostlarım

Şubat ayı içerisinde askerlikten ötürü birliğime teslim olacağım ve sizleri çok özleyeceğim.

58.Piyade Alay Komutanlığı - Burdur'da askerliğimin ilk acemilik dönemini sağ salim yapıp usta birliğine geçicez.

Ayrıca bir takım özel işlerimden dolayı bir vakit sitede tam aktif olamadım bundan dolayı da sizlerden beni hoşgörmenizi temenni ediyorum,özellikle de "delidolu" paşamızdan,bu insanın değerini bilin bir tecrübeli olarak söyleme gereği duyuyorum...

RSF'de geçirdiğim, yazılarla anlatılamayacak günler için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Kendinize iyi bakın dostlar,görüşmek üzere...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Rooting Sabotage Forced
www.rootingforced.org | www.rootingforced.com |www.rootingforced.tk | www.rootingforced.net

HeDgEs' adli üyenin imzası

delidolu
Mareşal
*

Üye No : 1
     Konu : 237
Karma +13/-1
Site
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2010, 02:36:03 »

ALLAH'IN SELAMETİ ÜSTÜNDE OLSUN...

hedges... anlamı ney deseler iyi bir dostluk derim. saygı derim, sevgi derim. rsf ailesinden güvenilecek üst düzey kişilerden birisi derim. zorunlu olarak ayrılışına çok içerliyorum ama sevindiğim diğer konu vatan borcuna gidiyorsun. Allının akı ile bitirip geleceksin. bizler yine her zamanki gibi burada olacağız..
bu site onlarca asker uğurladı, onlarca askerin tezkeresine şahit oldu..
Allah'ın izni ile bunlardan biriside sen olacaksın. aylar öncesinden yaptığım planın içinde sende vardır. nasip değilmiş.. insallah askerden geldiğinden sonra birlikte çok güzel işler yapacağız..
emin ol eksikliğini hissedeceğim.. buna emin ol..

neyse ben nadir duygulanırım... gerçekten bunu başardın. herşeyden önce hakkını helal et.. benden yanada hakkım varsa helal olsun..
unutma hiç bir zaman yalnız değilsin.. inşallah allah ömür verirse usta birliğinde 1. bölgelerde olmazsa ziyaretine geleceğim.. rsf seninle gurur duyuyor..

Rooting Sabotage Forced
www.rootingforced.org | www.rootingforced.com |www.rootingforced.tk | www.rootingforced.net

HeDgEs
Tuğgeneral
*

Üye No : 19
     Konu : 153
O ŞİMDİ ASKER (Piyade Onbaşı)
Karma +9/-1
Site
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2010, 15:55:31 »

hakkım her zaman helal olacaktır paşam...sizden ayrı unutmayacağım arkadaşlarım da var tabiki,en başında mNt geliyor... beraber sabahlara kadar pc başında sabahladığım,yardımını sizin gibi esirgemeyen bir dost edindim,bu dostumunuda asla unutmuyorum.

Vatani görevimi yapmaktan çok mutluluk duyacağım.İyisiyle kötüsüyle asker ocağında kısada olsa bir ömür geçiricez.Allah tüm Türk evlatlarına bunu nasip etsin...

Rooting Sabotage Forced

HeDgEs' adli üyenin imzası

Cih@t
Yarbay
*

Üye No : 24
     Konu : 2
Karma +1/-0
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2010, 23:48:48 »

Şimdiden hayırlı tezkereler abicim, seni tekrardan aramızda görmek dileğiyle.

Rooting Sabotage Forced

Cih@t' adli üyenin imzası

Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir